Λίγα λόγια για εμάς

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο του ΠειραιάΑριστοτέλους 2 & Σωτήρος Διός. Σε αυτό, θα βρείτε κάθε είδους χρυσά και ασημένια κοσμήματαρολόγια επώνυμα και μόδαςκαινούρια και προϊδιόκτηταvintage μεταχειρισμένα και αφόρεταυπηρεσίες επισκευής ρολογιών καθώς και αξεσουάρ ρολογιών (λουράκια, μπαταρίες, τζάμια κλπ). Επίσης, διαθέτουμε μία ευρεία γκάμα από νομίσματα, χαρτονομίσματα και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα. Τέλος, μπορούμε να σας περέξουμε υπηρεσίες εκτίμησης, όχι μόνο συλλογών, αλλά επίσης εκτίμηση κοσμημάτων, πολύτιμων λίθων, αγορά χρυσού και ασημιού και άλλες συναφείς υπηρεσίες.

Επισκεφτείτε μας από κοντά ή και στο ειδικευμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα www.watchbox.gr, για να ανακαλύψετε τις υπέροχες συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών μας. Κοσμήματα γάμου ή αρραβώνα, casual ή επίσημα, χρυσά κολιέ, δαχτυλίδια βραχιόλια και σκουλαρίκια. Ρολόγια επώνυμα και πολύτιμα ή μόδας, μία συλλογή από τις καλύτερες μάρκες τις αγοράς, καθώς και μια πληθώρα σχετικών υπηρεσιών (επισκευές, κατασκευές κλπ).

Στο εξειδικευμένο μας site www.coinbox.gr, θα βρείτε σχεδόν τα πάντα σχετικά με νομίσματαχαρτονομίσματαμετάλλιασυλλογές νομισμάτωνγραμματόσημαμετοχές, καρφίτσες, παράσημα και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα καθώς και αναλώσιμα νομισμάτων και συλλεκτικών ειδών. Πιστοποιημένα ή rawακυκλοφόρητα ή κυκλοφορημένα, εύκολα ή δύσκολα, κυκλοφορίας ή αναμνηστικάχρυσάασημένιαχάλκινα ή από νικέλιο, ότι και να ψάχνετε, θα το βρείτε εδώ. Και αν δεν το βρίσκετε μέσα στην ατελείωτη γκάμα μας ή στην αναζήτησή στο site μας, επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που ζητάτε!

Αν από την άλλη θέλετε να εκτιμήσετε κοσμήματα, χρυσό ή ασήμι, μπορούμε και πάλι να σας εξυπηρετήσουμε. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στον σχετικό ιστότοπό μας www.gold-enexyro.gr.

To φυσικό κατάστημά μας στον Πειραιά!