Εκτιμήσεις κοσμημάτων και πολύτιμων λίθων

Αν έχετε ένα κόσμημα για το οποίο δεν γνωρίζετε σχεδόν τίποτα, είμαστε σε θέση να σας πούμε με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τις λεπτομέρειες κατασκευής του και την τρέχουσα αξία του.

Η εμπειρία μας, μας επιτρέπει να κατατάξουμε με μεγάλη ακρίβεια το κόσμημά σας σε κατηγορίες υλικών, καρατιών και πιθανόν προέλευσης και εποχής κατασκευής του. Αυτοί οι παράγοντες μας δίνουν την δυνατότητα να αποτιμήσουμε την οικονομική αξία του αντικειμένου.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η αντικειμενική αξία ενός κοσμήματος μπορεί να διαφέρει σημαντικά από την τρέχουσα αγοραστική του αξία και πολλές φορές μπορεί αυτή να αποτελείται μόνο από το σύνολο των υλικών που το απαρτίζουν.

Μπορούμε να κάνουμε εκτιμήσεις για όλες τις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Κοσμήματα που έχετε αγοράσει εσείς αλλά έχετε χάσει όλα τα στοιχεία της ταυτότητάς τους και δεν θυμάστε τι είναι.
  • Οικογενειακά κειμήλια και αντίκες.
  • Κοσμήματα που έφτασαν στα χέρια σας από δώρα, γάμους, αρραβώνες κλπ.
  • Κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα που βρίσκονται σε τραπεζικές θυρίδες ασφαλείας.
  • Πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους. Πέτρες ελεύθερες ή δεμένες πάνω σε κοσμήματα, με ή χωρίς πιστοποιητικά.
  • Ρολόγια υψηλής ωρολογοποιίας. Μην ξεχνάτε, το ρολόι είναι και αυτό ένα κόσμημα!
  • Νομίσματα και χαρτονομίσματα.
  • Μετάλλια και αναμνηστικά, στρατιωτικά κειμήλια κλπ.
  • Συλλεκτικά αντικείμενα.

Μπορεί να χρειάζεστε μια εκτίμηση κοσμημάτων, πολύτιμων λίθων ή αντικειμένων για άνοιγμα θυρίδας, για σκοπούς κληρονομιάς, για χρήση σε ασφαλιστική εταιρεία, για δική σας χρήση ή για όποια άλλη νόμιμη χρήση. Αν απλά θέλετε να ανακυκλώσετε τα κοσμήματά σας, προσφέρουμε και υπηρεσίες αγοράς χρυσού, ασημιού και πολύτιμων λίθων. Επικοινωνήστε μαζί μας για την καλύτερη εκτίμηση!

Υπηρεσίες ενεχυρίασης και αγοράς χρυσού, ασημιού, κοσμημάτων, πολύτιμων λίθων και ρολογιών.

Με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό, θα γίνει η εκτίμηση στα αντικείμενά σας με σύγχρονες μεθόδους και έπειτα θα σας κάνουμε την προσφορά μας για το τελικό ποσό σύμφωνα με την πραγματική εμπορική αξία τους (συνήθως το μέταλλο και οι πολύτιμοι λίθοι, εφόσον υπάρχουν). Εφόσον συμφωνείτε με την προσφορά μας ολοκληρώνεται η αγορά και πληρώνεστε την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας σε μετρητά.

Σε περίπτωση που δεν χρειάζεστε να πουλήσετε τα πολύτιμα κοσμήματα και αντικείμενά σας, η ενεχυρίαση κοσμημάτων ή αλλιώς εξώνηση (αγορά με δικαίωμα επαναγοράς), σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε άμεσα μετρητά.

Για τις συναλλαγές ενεχυρίασης και αγοράς χρυσού και λοιπών πολύτιμων μετάλλων, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να νιώθετε ασφαλείς για τα πολύτιμα αντικείμενα που θα μας φέρετε. Η διαδικασία γίνεται επίσημα, με κρατική άδεια, με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και με όλα τα απαιτούμενα παραστατικά. Επικοινωνήστε μαζί μας για την καλύτερη εκτίμηση της αγοράς!

Δείτε περισσότερα και στο www.gold-enexyro.gr